2012. okt. 1.

Vânătoarea de fluri sau Lepke vadaszat?


Atmosfera incendiară a continuat cu o activitate care a pus la încercare condiţia fizică dar şi perspicacitatea concureţilor. Chiar daca condiţiile meteorologice nu au fost prielnice, îngreunând sarcina concurenţilor, care parcă se scufundau în noroiul lăsat de ploaia precedentă, aceştia nu s-au lăsat învinşi şi foarte optimişti şi-au continuat probele bine alese şi pregătite de către organizatori. Printre cele mai interesante probe s-au numărat; sudoku, rezolvarea de rebusuri, căutarea celei mai vechi porţi secuieşti din oraş şi multe alte jocuri de inteligenţă. Toate aceste sarcini au fost împărţite pe anumite trasee marcate pentru fiecare echipă. Astfel oraşul a luat forma unui labirint.
Idea de necunoscut şi faptul că totul s-a petrecut pe timpul serii a trezit un interes sporit atât pentru participanţi, cât şi pentru oamenii care tocmai atunci treceau pe străzile oraşului, fiind asaltaţi de tinerii gălăgioşi.
Totuşi toată ziua am încercat să asociez, să găsesc corespondenţa dintre numele (titlul) şi activitatea concretă a programului. Imaginaţia mea nu ajutat să descifrez secretul...şi bineînţeles nici acum nu ştiu de unde provine numele acestui program.
Chiar dacă pe durata acestui program nu am întâlnit nicăieri, nici un fluture, pot spune că m-am simţit minunat alături de concureţii care au păstrat până la final spiritul competitiv.

Bogdan

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése