2012. szept. 28.

Kaland park

     A csapatoknak már a bejutás sem volt egyszerű a kalandpark helyszínére. Egy magasított lécre négy hullahopp karika volt erõsítve, amin a csapattagoknak át kellett adogatniuk egymást, persze anélkül, hogy az alany hozzáérne a karikához. Majd egy picit az izmaikat kellett használniuk, mivel erőgyakorlatokon kellett teljesíteniük. A következő feladattal eléggé pórul járhattak játékosaink, végig kellett haladjanak egy padon, miközben minden irányból súlyos zsákok akarták a mélybe taszítani őket.
     Ugorj Tarzán - ebben a feladatban egy dobbantóról kellett felszökjenek egy svédládára, amin végig szaladva egy 10 méteres kötéllel kellett suhanjanak, természetesen a játékosok  biztonsága érdekében, puha matracok voltak helyezve nagy ugrásuk alá. Majd a lövészet következett, egy bermáncső segítségével 3 hegyes tárgyat kellet belefujjanak a céltáblába. Azután különböző ügyességi feladatok következtek.
     De miközben a csapatok egyik fele a sportcsarnokban próbálta minél jobban teljesíteni feladatait, a kint maradt játékosok a talicska nevű játékkal vívtak kemény harcokat. Ez a játék abból állt , hogy egy csapattag beleült egy talicskába egy pohár vizet tartva, és három csapattársa végig kellet tolja az akadály pályán , anélkül, hogy a pohárból egy pici víz is kiömlene, persze az idő itt is mint minden játékban nagy szerepet játszott.
     De összességében, minden csapat kihozta magából a maximumot, a rossz idő ellenére  kirobbanó lelkesedéssel győzték le a kaladpark akadályait.
Gyopi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése